Flygbladsutdelning i Motala
2008-03-15 | ÖSTERGÖTLAND

Lördagsflanerande Motalabor fick återigen stifta bekantskap med Östergötland mot rasism. Under några timmar delades drygt 400 flygblad ut, vilket vi anser är ett mycket gott betyg för centrala Motala.

Vi hade gärna delat ut fler blad, men det förhållandevis låga antalet ortsbot gjorde att vi istället hade tid att föra riktiga diskussioner med de förbipasserande. Givande och intressanta samtal med engagerade Motalabor ser vi självklart som mycket positivt.

Information i Norrköping
I stadsdelen Hageby delades under lördagen nästan 200 flygblad i brevlådor. Vår kampanj försöker allt mer att arbeta strategiskt med informationsspridning, och parallellt med de offentliga utdelningarna siktar vi in oss på uppsökande aktiviteter.

Halva månaden har gått, halva är kvar - vi ses i Hörsalsparken i Norrköping 29/3 klockan 12 för kampanjfinal. Varmt välkomna!
Tillbaka


Tillsammans mot intolerans


Vi som driver kampanjen är ett gäng människor, både med och utan andra engagemang, som tröttnat på fascisternas skitsnack och intoleransen i samhället och gått samman för att göra något åt saken.

Var och en av oss ställer sig bakom vår gemensamma plattform. Läs den