Flygbladsutdelningar i Finspång och Linköping
2007-10-16 | ÖSTERGÖTLAND

På måndagen samlades några av oss i centrala Linköping för att under den sena eftermiddagendela ut flygblad. Aktiviteten, som pågick ungefär en timme, gick som planerat. Vi delade ut några hundra flygblad, vilket vi är väldigt nöjda med.

Under tisdagen fick Linköpingsborna återigen ta del av våra flygblad. Från klockan 13 och en dryg timme framåt kunde vi återigen dela ut stora mängder blad. Även i Finspång delades det ut flygblad under tisdagen. Ett halvt dussin aktivister ställde sig utanför Kristallen och Systembolaget och delade till förbipasserade. När regnet kom och det beslutades att packa ihop hade runt 150 flygblad delats ut.

Det är många som stannar för att prata, och ännu fler som bara säger några uppmuntrande ord. Vi uppskattar stödet vi får, och kom ihåg demonstrationen 27/10. Samling klockan 12 på Borggården i Linköping. Ses där!
Tillbaka


















Tillsammans mot intolerans


Vi som driver kampanjen är ett gäng människor, både med och utan andra engagemang, som tröttnat på fascisternas skitsnack och intoleransen i samhället och gått samman för att göra något åt saken.

Var och en av oss ställer sig bakom vår gemensamma plattform. Läs den