Utdelning på internationella kvinnodagen
2008-03-08 | ÖSTERGÖTLAND

På internationella kvinnodagen, lördagen 8 mars, samlades vi i kampanjen Östergötland mot rasism i centrala Linköping för att dela ut våra flygblad. Häromdagen hämtade vi upp 20 000 rykande färska flygblad från tryckeriet, material som ska delas ut till östgötarna under mars månad 2008.

Aktiviteten förflöt enligt planerna, och vi delade ut drygt 700 flygblad vilket vi ser som klart godkänt. Ändå är det många blad kvar att dela så du som inte fick något den här gången kommer säkert få din chans i framtiden.

Vädret var inte det bästa den här gången heller men trots det hade vi givande samtal med förbipasserande. Vi upplever att många ställer sig bakom vårt budskap och det tycker vi känns riktigt bra. Du som är intresserad av kampanjen kan kontakta oss via e-mail (info@ostergotlandmotrasism.se).

Vi arbetar i hela länet och söndagen 9 mars delades även ett mindre antal flygblad ut i Norrköping.

Större delen av arbetet ligger fortfarande framför oss och vi ser med tillförsikt på den kvarvarande tiden. Väl mött på gator och torg i Östergötland under mars 2008!
Tillbaka


Tillsammans mot intolerans


Vi som driver kampanjen är ett gäng människor, både med och utan andra engagemang, som tröttnat på fascisternas skitsnack och intoleransen i samhället och gått samman för att göra något åt saken.

Var och en av oss ställer sig bakom vår gemensamma plattform. Läs den