Kampanjstart runtom i Östergötland
2007-10-01 | ÖSTERGÖTLAND

Idag startade kampanjen Östergötland mot rasism med flygbladsutdelningar i Linköping och Norrköping. Närmare tusen flygblad delades ut i denna upptakt, ett antal vi kommer ha mångdubblat innan veckan är slut. I Linköping täckte vi hela centrum. Om vädret varit lite bättre hade vi kunnat hålla på nästan hur länge som helst, men vi valde att börja blygsamt för att bara kunna bli bättre.

Norrköpingsbor som gick på shoppingstråket Drottninggatan kunde också ta del av våra flygblad. Blad placerades också på bussar och caféer, men de räknar vi egentligen inte som utdelade eftersom vi inte ha chans att växla några ord med läsarna.

Responsen från allmänheten var bara positiv och vi kunde föra många givade samtal. Speciellt mannen från SAAB väckte många viktiga tankar som vi tacksamt tar till oss. Kampanjen bygger faktiskt på DITT deltagande och idag tycker vi oss ha fått en bra start. Det här är bara början!
Tillbaka


















Tillsammans mot intolerans


Vi som driver kampanjen är ett gäng människor, både med och utan andra engagemang, som tröttnat på fascisternas skitsnack och intoleransen i samhället och gått samman för att göra något åt saken.

Var och en av oss ställer sig bakom vår gemensamma plattform. Läs den