Slutspurt under sista veckan av kampanjen
2007-10-25 | ÖSTERGÖTLAND

Kampanjen Östergötland mot rasism har haft flygbladsutdelningar i Linköping under måndag, tisdag och onsdag. Vi befinner oss verkligen på slutspurten av vårt arbete och satsar hårt för att få ut de sista flygbladen. Bladen går åt i en rasande fart och av de ursprungliga 30 000 har vi till och med onsdag delat ut drygt 25 000.

Östergötland mot rasism är nu ett så inarbetat namn att de flesta vi möter redan vet vad våra flygblad handlar om. Precis som vi hoppades får vi nästan uteslutande positiva reaktioner. Sammanlagt har vi bara stött på en handfull som tjafsat, men dessa har snabbt tvingat ge sig i diskussionerna. Det är såhär, genom informationsspridning och diskussioner, som vi anser att man lägger en bra grund till ett mer tolerant samhälle där alla har en plats att fylla.

Resten av veckan kommer bli lika intensiv, så antagligen ses vi på gatorna. På lördag är det alltså kampanjfinal i Linköping och då samlas vi för demonstration på Borggården. Vi avgår klockan 12 så kom i god tid. Varmt välkommen!
Tillbaka


















Tillsammans mot intolerans


Vi som driver kampanjen är ett gäng människor, både med och utan andra engagemang, som tröttnat på fascisternas skitsnack och intoleransen i samhället och gått samman för att göra något åt saken.

Var och en av oss ställer sig bakom vår gemensamma plattform. Läs den